Rüyada tarlada çilek görmek

Rüyada tarlada çilek görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, işsizin iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada çilek gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada çilek tarlasında çilek yemek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına inanılır.

Rüyada tarlada çilek görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada çilekli pasta yapmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu çilek yemek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çilek ve kayısı görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine çilek yedirmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çilek satmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada çilek ve muz görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments