Rüyada tanımadığın erkekle konuşmak

Rüyada tanımadığın erkekle konuşmak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Rüyada tanımadığım bir erkekle konuşmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın erkekle konuşmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı erkekle konuşmak önemli atılımlar yapacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle konuşmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize yorulur.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın kızla konuşmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın ölülerle konuşmak başarısız ve mutsuz olacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments