Rüyada tanımadığın biriyle nişanlandığını görmek

Rüyada tanımadığın biriyle nişanlandığını görmek şansın yüzüne güleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, kalben çok rahat edileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın biriyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız.

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlanmak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı erkekle nişanlanmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle nişanlandığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle nişanlanmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlı olduğunu görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birisiyle nişanlanmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada tanımadığım biriyle nişanlanmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadık biriyle nişanlanmak hastalığının düzeleceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments