Rüyada tanımadığın birini sevgilin olarak görmek

Rüyada tanımadığın birini sevgilin olarak görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, geniş geniş yaşayacağına, çok mutlu olunacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın birini sevgilin olarak gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini sevgili olarak görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini sevgilin olarak görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı sevgili görmek işinde dar boğaza gireceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birisiyle sevgili olmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi tanımamak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, ufkunun açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments