Rüyada tanımadığın birini sevgili olarak görmek

Rüyada tanımadığın birini sevgili olarak görmek kem gözlere gelineceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, moralin bozulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini sevgili olarak gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı biriyle sevgili olduğunu görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı birini sevgili olarak görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığınız biriyle sevgili olmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın birisiyle sevgili olmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın birini sevgilin olarak görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments