Rüyada tanımadığı bir adamla öpüşmek

Rüyada tanımadığı bir adamla öpüşmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kötü günleri geride bırakacağına, sevdiklerini de koruyacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bi adamla evlenmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadık adam görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir adamla öpüşmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığım adam görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalet eder.

Rüyada tanımadığın bi adamla öpüşmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, işe ve aşa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın adamla öpüşmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments