Rüyada tanımadığın adamla öpüşmek

Rüyada tanımadığın adamla öpüşmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, gülen yüzünün solacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Rüyada tanımadığı adamlar görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadık adam görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın adamlar görmek ona kavuşacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bi adamla evlenmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı adam öldürmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, elinin döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığım adam görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments