Rüyada taksiyle yolculuk yapmak

Rüyada taksiyle yolculuk yapmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada taksiyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada taksiyle yolculuk yapmak sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Rüyada taksiyle yolculuk etmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada taksi şöförlüğü yapmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, duymadığı sözleri duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada taksicilik yapmak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada karda yolculuk yapmak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz arabayla yolculuk yapmak kendi dualarının allah katında kabul olacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kısa yolculuk yapmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada trenin üstünde yolculuk yapmak geçim derdine gireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa Mert

Bir kadın ile bir erkeğin taksi ile yolculuk yapması