Rüyada taksiyle yolculuk etmek

Rüyada taksiyle yolculuk etmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kazancın her daim artacağına, başarının garantileneceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada taksiyle yolculuk etmek gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Rüyada taksiyle yolculuk yapmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yüzüne kan geleceğine delalet eder.

Rüyada taksiyle yolculuk etmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, onun yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı taksi kullanmak adını herkese duyuracağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada taksi şöförlüğü yapmak sıkıntısından kurtulacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada taksi satın almak heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine işaret eder.

Rüyada taksiye görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, dünya malına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada taksi çağırmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada taksi sürdüğünü görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments