Rüyada taksi çevirmek

Rüyada taksi çevirmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, büyük bir gelir toplayacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, sorunların yakında son bulacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada taksi çevirmek gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Rüyada taksi çevirmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, kurulu düzeni olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadan iş çevirmek zararının büyük olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı çevirmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sayfa çevirmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada bardağı ters çevirmek ev taşımaya, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına tabir olunur.

Rüyada birine yüz çevirmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ekmek çevirmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt çevirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments