Rüyada tabutun üstünden atlamak

Rüyada tabutun üstünden atlamak hayırlı bir eşe, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, ticaret hayatına atılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada tabutun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Oldukça hoş denilebilecek bir öneri, yorum, teklif ya da tavsiye söz konusu olabilir.

Rüyada tabutun üstünden atlamak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek yeni kısmetlere nail olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada tabutun üstünden geçmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada tabutun üstünde gelinlik görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet eder.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek borçlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments