Rüyada tabaktan yemek yemek

Rüyada tabaktan yemek yemek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabaktan yemek yemek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Rüyada yemek dolu tabak görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada beyaz yemek tabağı görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada yemek dolu tabaklar görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir tabaktan yemek yemek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yemek tabağı görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada tabak dolusu yemek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tabak yemek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ali galip

Ruyamda bir tabak taze fasulyeyi yefim