Rüyada bir tabak yemek görmek

Rüyada bir tabak yemek görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, hayatın temposunun yükseleceğine alamet eder.

Rüyada bir tabak yemek gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Rüyada iki tabak yemek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada tabaktan bal yemek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tabakta yemek yemek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabaklarda yemek görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalettir.

Rüyada bir tabak pilav yemek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına yorulur.

Rüyada tabağına yemek koymak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bir tabaktan yemek yemek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek tabakları görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments