Rüyada tabakta hurma görmek

Rüyada tabakta hurma görmek kimseden korkmayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabakta hurma gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Rüyada tabakta hurma görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Rüyada bir tabak hurma görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hurma çekirdeği dikmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada hurma almak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işaret eder.

Rüyada hurma meyvesi toplamak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurma çekirdeği yutmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hurma satıcısı görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret eder.

Rüyada meyve hurma görmek yarınlara bakacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments