Rüyada tabakta ciğer görmek

Rüyada tabakta ciğer görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Rüyada tabakta ciğer gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Rüyada tabakta ciğer görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan ciğeri yemek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada köpek ciğeri görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kazancının günbegün artacağına işaret eder.

Rüyada ciğer istemek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ciğer yemeği görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada ciğer et görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arnavut ciğeri görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş ciğer görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments