Rüyada tabak tutmak

Rüyada tabak tutmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabak tutmak gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada tabak tutmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabakta pilav görmek işinde ustalaşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabak almak az da olsa kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kırılmış tabak görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine delalettir.

Rüyada tabakta meyve görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf tabak görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada boş tabak görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kristal tabak görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments