Rüyada tabak kırmak

Rüyada tabak kırmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabak kırmak gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Rüyada sinirlenip tabak kırmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tabak kırmak görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ağız tadının yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada siyah tabak kırmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada cam tabak kırmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada tabak kırmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada çay tabağı kırmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işarettir.

Rüyada porselen tabak kırmak rahat bir hayat sürüleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments