Rüyada tabağı görmek

Rüyada tabağı görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işlerini yoluna koyacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabağı gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Rüyada süs tabağı görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta dut görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kına tabağı görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına alamet eder.

Rüyada tabak çanak almak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada elinde tabak görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Rüyada tabak bardak kırmak işlerinde çok başarılı olacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tabak zeytin görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, rakiplerine yenileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments