Rüyada suyun içinde inek görmek

Rüyada suyun içinde inek görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde inek gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Rüyada su içinde inek görmek insanlarla uyumunun artacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde inek görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada evin içinde inek görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, yeni şeyler deneneceğine delalettir.

Rüyada denizin içinde inek görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada ev içinde inek görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada ineğe su içirmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada ineklerin su içtiğini görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ineklere su vermek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments