Rüyada suyun bittiğini görmek

Rüyada suyun bittiğini görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kimseyle konuşmayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada suyun bittiğini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Rüyada suyun bittiğini görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde bit görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasından bit temizlemek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalettir.

Rüyada bitmemiş cami görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada bitmemiş köprü görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bit ve sirke öldürmek eş ve evlat sahibi olacağına, işinde terfi alacağına işarettir.

Rüyada bit olduğunu duymak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Rüyada saçından bit toplamak borca batacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments