Rüyada suyu atlamak

Rüyada suyu atlamak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, karanlıkların aydınlanacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye işaret eder.

Rüyada suyu atlamak gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına inanılır.

Rüyada suyun üstünden atlamak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin suya atladığını görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içine atlamak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su üzerinde atlamak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına inanılır.

Rüyada soğuk suya atlamak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil suya atlamak geçiminin zorlaşacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyu atlamak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments