Rüyada suyla oynamak

Rüyada suyla oynamak ruhuna hayrat yapılacağına, hayallerin yarıda kalacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, ticaretin önünün açılacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada suyla oynamak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Rüyada suyla oynamak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde oynamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahvede oyun oynamak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret eder.

Rüyada müzik çalıp oynamak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, batıl amele işaret eder.

Rüyada bilardo oynamak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalettir.

Rüyada müziksiz oynamak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarla futbol oynamak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada kaşık oyunu oynamak allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments