Rüyada suya dalış yapmak

Rüyada suya dalış yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, sorunlar altında ezileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, kendinden emin adımlar atacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada suya dalış yapmak gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Rüyada suya dalış yapmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada denize dalış yapmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, haram mala delalet eder.

Rüyada dalış yapmak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada suya dalıp çıktığını görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz suya idrar yapmak aileyle iş yapmayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde doğum yapmak insanlara olan güvenin artacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla sulama yapmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli suyla banyo yapmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments