Rüyada azgın nehir görmek

Rüyada azgın nehir görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, modern insanlarla tanışılacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına işarettir.

Rüyada azgın nehir gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Rüyada azgın nehir görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada azgın at görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada azgın köpek görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine işarettir.

Rüyada azgın boğa görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada azgın deniz görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada azgın inek görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada azgın su görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet etmektedir.

Rüyada azgın kedi görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments