Rüyada sürekli kar görmek

Rüyada sürekli kar görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, patron koltuğunda oturacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli kar gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sürekli kar görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada sürekli kusmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli üç harfli görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sürekli asansöre binmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sürekli bir kızı görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalettir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek planlarının işe yarayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli aynı erkeği görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments