Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada suratına tükürüldüğünü gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalemler görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı tükenmez kalem görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada tükenmez kalem görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine delalettir.

Rüyada üzerine tükürüldüğünü görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nesli tükenmiş hayvan görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada tükürerek uyanmak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments