Rüyada sürat teknesi kullanmak

Rüyada sürat teknesi kullanmak moralinin, keyfinin kaçacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürat teknesi kullanmak gördüyseniz:

  • Farklı görüşlere karşı çıkmanız durumunda tartışmalar alevlenebilir.

Rüyada sürat teknesi kullanmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürat teknesine binmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürat teknesi görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada çok süratli araba kullanmak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada süratli motor kullanmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla sürat yapmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, memur ise terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada süratli araba görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada sürat yapmak haberler alacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments