Rüyada sulak tarla görmek

Rüyada sulak tarla görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sahip olduklarının eksileceğine, herkesin takdirini toplayacağına, tövbe etmeye ya da islamla şereflenmeye, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulak tarla gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Rüyada sulak tarla görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet eder.

Rüyada sulak alan görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada sulak arazi görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sulak yer görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sulak yerler görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulak çayır görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine inanılır.

Rüyada karpuz tarlası görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada tütün görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments