Rüyada suda büyük yılan görmek

Rüyada suda büyük yılan görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada suda büyük yılan gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada suda büyük yılan görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük suda yüzmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda büyük balık görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada büyük bir suda yüzmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalettir.

Rüyada suda büyük balık görmek sorunlu bir döneme gireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada suda büyük balık tutmak makamının tehlikeye gireceğine, zamandan da kar edeceğine delalet eder.

Rüyada yılanı suda görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments