Rüyada suda altın bulmak

Rüyada suda altın bulmak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda altın bulmak gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada suda altın bulmak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalet eder.

Rüyada suda altın yüzük bulmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada akan suda altın bulmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Rüyada suda para bulmak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda bebek bulmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda gümüş bulmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kendisine kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda anahtar bulmak destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada suda yüzük bulmak zor ve kötü günlerden geçeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments