Rüyada su yürümek

Rüyada su yürümek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada su yürümek gördüyseniz:

  • Risklerin yaratacağı stresten uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada yağmur suyunda yürümek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada deniz suyu üzerinde yürümek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada su üstünde yürümek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada suya yürümek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalettir.

Rüyada su içinde yürümek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada sularda yürümek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada berrak su içinde yürümek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun üzerinde yürümek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments