Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek

Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kötü günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada ayva ağacı ve ayva gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada büyük ayva ağacı görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayva ağacından ayva toplamak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan ayva koparmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan ayva almak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva ağacı kesmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan ayva yemek mutluluk ve huzur bulacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments