Rüyada ağaçtan ayva koparmak

Rüyada ağaçtan ayva koparmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, bilgiyle donanacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan ayva koparmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendi havasında olabilirler.

Rüyada ağaçtan ayva almak kazancının tükenmeyeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ayva ağacı görmek hükmünün geçmeyeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan ayva koparıp yemek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ayva ağacına çıkmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağacında ayva görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına inanılır.

Rüyada ayva ağacının çiçek açtığını görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments