Rüyada su kana kana su içmek

Rüyada su kana kana su içmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kana kana su içmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir iş fırsatı veya işle ilgili bakış açısı dikkatinizi çekebilir.

Rüyada su içmek kanamamak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kana kana su içmek doymamak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada su kana kana su içmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan kana kana su içmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek borçların ödeneceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, mutluluk bulacağına işaret eder.

Rüyada kana kana soğuk su içmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada şişeden kana kana su içmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments