Rüyada su içinde ev görmek

Rüyada su içinde ev görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde ev gördüyseniz:

  • Destek alabilirsiniz.

Rüyada su içinde ev görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi su içinde görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, maddi olanakların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev içinde su görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde ev görmek sıkıntısının biteceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada su içinde kuran görmek kısmetin ve talihin açılacağına, atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinden yürümek anne babanın üzüntü duyacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde sarı yılan görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments