Rüyada sonuç beklemek

Rüyada sonuç beklemek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işinden evine gidip geleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sonuç beklemek gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada sınav sonucunu beklemek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada sonuç beklemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hükmünün geçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sınav sonucu beklemek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada sınav sonucunu görememek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet eder.

Rüyada başarılı sınav sonucu görmek derin bir nefes alacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınav sonucu görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sınav sonuçlarını öğrenmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınav sonucunu öğrenmek çevrenizden takdir görmeye, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments