Rüyada son anda otobüse binmek

Rüyada son anda otobüse binmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada son anda otobüse binmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Rüyada otobüse son anda binmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada son anda otobüse binmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada otobüse son anda yetişmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işarettir.

Rüyada uçağa son anda binmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada son anda trene binmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine rivayet eder.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada sınava son anda yetişmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, işlerinizin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments