Rüyada somon balığı yakalamak

Rüyada somon balığı yakalamak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, çocuklar gibi şen olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada somon balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız.

Rüyada somon balığı yakalamak şerefe ve izzete, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada somon balığı tutmak nifak sokanların cezalandırılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına tabir olunur.

Rüyada somon balığı görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada somon balık yemek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada somon balığı yemek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalettir.

Rüyada somon rengi görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada somon rengi elbise giymek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada somon renk görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments