Rüyada kocasından ayrılmak

Rüyada kocasından ayrılmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kocasından ayrılmak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden gelen bazı sevinçleriniz olabilir.

Rüyada kocanla ayrıldığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kocasıyla ayrıldığını görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret eder.

Rüyada kocayla ayrılmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada kocasıyla ayrılmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldıgın kocanı görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalettir.

Rüyada kocasından ayrılmak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına delalet eder.

Rüyada kızının kocasından ayrıldığını görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığı kocasını görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments