Rüyada sokakta su görmek

Rüyada sokakta su görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokakta su gördüyseniz:

  • Şansınızda ani bir iyiye dönüş var.

Rüyada sokakta su görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Rüyada sokak çocuğu olmak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada sokağı yıkamak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta namaz kılanları görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada sokakta soyunmak işlerinin de bir düzene oturacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir sokak görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokakda banyo yapmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments