Rüyada soğuk dereye girmek

Rüyada soğuk dereye girmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada soğuk dereye girmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Rüyada soğuk dereye girmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada soğukta denize girmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Rüyada soğuk suya girmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk havada denize girmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk havuza girmek nimet bolluğu yaşayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Rüyada dere içine girmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu dereye girmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, bazı sırların açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereye girmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments