Rüyada sofrada kiraz görmek

Rüyada sofrada kiraz görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, sözünde duracağına yorulmaktadır.

Rüyada sofrada kiraz gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk, seyahat ya da sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman eğlenceli olabilir.

Rüyada sofrada kiraz görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada büyük kiraz yemek hakkında dedikodu çıkarılacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ağacından kiraz yemek üzüleceğine ve hastalanacağına, zor bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kiraz domates görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada dut ve kiraz görmek işlerinde aksama olacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalettir.

Rüyada kiraz satmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Rüyada kiraz erik toplamak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada kiraz ve incir görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments