Rüyada dut ve kiraz görmek

Rüyada dut ve kiraz görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, çirkin bir iş yapmaya, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada dut ve kiraz gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada kiraz dut yemek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada kiraz ve dut görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dut ve kiraz yemek farklı şeyler deneyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiraz ve dut yemek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada dut ve kiraz görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Rüyada incir dut görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kışın kiraz görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kiraz erik görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments