Rüyada sobalı ev görmek

Rüyada sobalı ev görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sobalı ev gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada evde soba görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada sobalı ev görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Rüyada evde soba kurmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine işarettir.

Rüyada evde soba yandığını görmek kazancının azalmayacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada evde soba yakmak huzuru yakalayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalet eder.

Rüyada eve soba kurmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sobalı eve taşınmak hayallerindeki eve sahip olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada sobalık odun görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments