Rüyada soba borusu görmek

Rüyada soba borusu görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada soba borusu gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Rüyada soba borusu görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba boru temizlemek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek saygı göreceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet eder.

Rüyada soba borusunun yıkıldığını görmek değer göreceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz soba borusu görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada soba borusu temizlemek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu kurum görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada soba borusu çıkarmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments