Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek

Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, ferahlayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve kırmızı gül gördüyseniz:

  • Yardım veya önerinin dozunu kaçırmanız sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek kısmetin bollaşacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı siyah gül görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül verildiğini görmek doğru olanı seçeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına yorulur.

Rüyada birine kırmızı gül görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada canlı kırmızı gül görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına yorulur.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin kırmızı gül verdiğini görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments