Rüyada siyah saçı sarı görmek

Rüyada siyah saçı sarı görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayattan daha zevk alacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah saçı sarı gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Rüyada sarı saçı siyaha boyatmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah saçı sarı görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı saçı siyah görmek başına uğursuz olayların geleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı saçlı birini siyah saçlı görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve sarı saç görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı ve siyah üzüm görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada sarılı siyahlı yılan görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı siyah görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments