Rüyada sarı ve siyah üzüm görmek

Rüyada sarı ve siyah üzüm görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, bazı tartışmalar yaşayacağına, büyük atılımların yapılacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, ona emek vereceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı ve siyah üzüm gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada sarı ve siyah üzüm görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı üzüm yediğini görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına inanılır.

Rüyada kuru sarı üzüm yemek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı üzüm görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı üzüm yaprağı görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı üzüm almak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada salkım sarı üzüm görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments