Rüyada siyah renkli fare görmek

Rüyada siyah renkli fare görmek fakirlerin güleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ele geçen kazancın azalacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada siyah renkli fare gördüyseniz:

  • İletişim barış veya huzur ortamı bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada siyah renk fare görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalettir.

Rüyada siyah renkli fare görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada krem renkli fare görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli fare görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada renkli fare görmek icat yapacağına, adım atarken çok zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz renk fare görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz renkli fare görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renkte fare görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments