Rüyada siyah mont giydiğini görmek

Rüyada siyah mont giydiğini görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına inanılır.

Rüyada siyah mont giydiğini gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Rüyada deri siyah mont giymek hastalıklarını yeneceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah mont giydiğini görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada siyah mont kaybetmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah deri mont görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah mont almak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalettir.

Rüyada siyah mont görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kesesinin dolacağına alamet eder.

Rüyada sarı mont giymek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, işlerinin günden güne bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeni deri mont giymek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments